پیدا شدن دو مار بزرگ در کیسه های تخمه آفتاب گردان خام موجب ترس فروشنده شد

پلی فنول کل تخمه آفتاب گردان خام محتوای فنلی کل (TPC) نمونه های تخمه آفتاب گردان خام با استفاده از روش رنگ سنجی Folin-Ciocalteu، همانطور که توسط Gao و همکارانش توضیح داده شد، تعیین شد.

عصاره بذر (20 میکرولیتر) در یک لوله آزمایش با 0.2 میلی لیتر معرف Folin-Ciocalteu و 2 میلی لیتر آب مقطر مخلوط شد و به مدت 3 دقیقه در دمای اتاق انکوبه شد. پس از این، 1 میلی لیتر محلول 20 درصد Na2CO3 به مخلوط اضافه شد و دوباره به مدت 24 ساعت در دمای اتاق انکوبه شد.

جذب رنگ آبی حاصل با استفاده از کووت کوارتز در طول موج 765 نانومتر اندازه گیری شد. این روش برای تمام محلول های اسید گالیک استاندارد تکرار شد و منحنی استاندارد به دست آمد.

محتوای فنل در نمونه های آزمایشی از روی منحنی استاندارد تعیین شد و نتایج به صورت میلی گرم معادل اسید گالیک در هر گرم عصاره بیان شد.


2.6.3. فعالیت آنتی اکسیدانی دانه های آفتابگردان روش توصیف شده توسط Braca و همکاران. برای تعیین توانایی هر عصاره در پاکسازی رادیکال DPPH استفاده شد.

آنتی اکسیدان مصنوعی، هیدروکسی تولوئن بوتیله (BHT)، که یک جاذب رادیکال قوی شناخته شده است، به عنوان کنترل مثبت استفاده شد. فعالیت آنتی اکسیدانی (AA) طبق فرمول محاسبه شد.

2.6.4. آنالیز شیمیایی روغن آفتابگردان تعیین محتوای اسیدهای چرب آزاد (FFA) و مقدار پراکسید (PV) روغن‌های دانه آفتابگردان طبق روش AFNOR (1981) انجام شد. مقادیر ید و TBA آن به ترتیب توسط O’Keefe and Pike  و Draper and Hadley  توصیف شد.

مقاومت روغن آفتابگردان در برابر اکسیداسیون خودکار که به صورت دوره القایی بر حسب ساعت بیان می‌شود، با استفاده از مدل Rancimat خودکار 743 (Metrohm) تعیین شد.

حدود 5 گرم از هر نمونه روغن در ظروف واکنش مجزای دستگاه توزین شد و ظروف به مدت 10 دقیقه در بلوک حرارتی برای پیش گرم شدن نمونه قرار گرفتند. پس از آن، هوا توسط یک پمپ داخلی با سرعت جریان 20 لیتر در ساعت تامین شد.

دما روی 110 درجه سانتیگراد تنظیم شد و ظروف جذب پر شده با 60 میلی لیتر آب دیونیزه شده با مخازن واکنش از طریق لوله تفلون متصل شدند. دوره القایی به طور خودکار با تغییرات در هدایت آب ثبت شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.