راه های استفاده از روغن زیتون

وقتی به غذاهای مدیترانه ای فکر می کنید چه چیزی به ذهن شما می رسد؟ خوب، مطمئناً بهترین چیز، زیتون، نان پیتا و شراب خواهد بود!

اینها محبوب ترین مواد غذایی شناخته شده در غذاهای مدیترانه ای هستند. یونانیان و رومیان باستان نیز از روغن زیتون استفاده می کردند. با فشار دادن زیتون کامل برای استخراج روغن از آنها درست می شود.

زیتون از هزاره هشتم قبل از میلاد رشد کرده است و روغن آن عمدتاً به عنوان بستر اصلی پخت مورد استفاده قرار می گیرد. آنها در انواع مختلف موجود هستند.

بنابراین، علاوه بر استفاده به عنوان روغن زیتون صنعتی پخت و پز، کاربرد خود را در ساخت دارو، محصولات زیبایی، درمان و ماساژ نیز پیدا می کنند.

استفاده اولیه روغن زیتون برای پخت و پز و تهیه سالاد است. روغن زیتون تا حدی بر اساس محتوای اسیدی که به عنوان اسید اولئیک آزاد اندازه گیری می شود طبقه بندی می شود.

روغن زیتون فرابکر دارای حداکثر 1% اسید اولئیک آزاد، روغن زیتون بکر حاوی 2% و روغن زیتون معمولی حاوی 3.3% است.

روغن‌های زیتون تصفیه‌نشده با بیش از ۳/۳ درصد اسید اولئیک آزاد برای مصرف انسان نامناسب در نظر گرفته می‌شوند.

روغن زیتون یکی از بهترینروغن زیتون طبیعی خوراکی با خواص آنتی اکسیدانی و فواید سلامتی محسوب می شود. دارای سطوح بالایی از اسیدهای چرب تک غیراشباع است که به کاهش سطح کلسترول کل بدن کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

علاوه بر این، برگ زیتون و روغن زیتون طبیعی بدون بو ممکن است فشار خون را کاهش دهند. زیتون همچنین ممکن است برای از بین بردن میکروب ها مانند باکتری ها و قارچ ها مفید باشد.

  • منابع:
    1. Olive Oil – Benefits, Uses, Nutrition, Types and Ways to use
  • تبلیغات: 
    1. لیوان شیشه ای که هرگز نمیشکند!
    2. کشف ژنتیک جدید که منجر به بروز هپاتیت می شود!!!
    3. قدیمی ترین نگین دندان در دهان کوسه کشف شد.
    4. ترازو پزشکی که فشار خون را اندازه گیری می کند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.